Vliegen naar Londen

Vliegen naar LondenBinnen een korte tijd kun je vliegen naar Londen. Het is slechts een uurtje vliegen, dus als je een weekend naar Londen wilt, dan ben je hier binnen no time.

Londen is een geweldige stad om een te bezoeken. Deze plaats heeft diverse bijzondere bezienswaardigheden die je kunt bewonderen, zoals natuurlijk de Big Ben, Tower Bridge en Londen Eye. Verder is Londen the place to be voor de shopaholics onder ons en kan je hier ook nog eens geweldig uitgaan. Een weekendje Londen is dan ook de moeite waard voor iedereen!

Verschillende luchthavens

De snelste en comfortabelste manier om naar Londen te reizen is per vliegtuig. Je kunt vanaf verschillende luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland naar Londen vliegen.

Nederland

Vanaf de luchthavens in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht vertrekken er bijna dagelijks meerdere vluchten naar Londen.

Amsterdam

Vanaf Schiphol gaan er dagelijks meerdere vluchten naar de diverse luchthavens in Londen. Dit zijn vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen als British Airways, KLM, American Airlines, Air France, Japan Airlines, easyJet en China Airlines. De vluchten gaan naar Londen City Airport, Heathrow, London Southend Airport, Stansted, Luton en Gatwick. De vlucht naar Londen duurt ruim een uur.

Rotterdam

Je kunt ook naar Londen vliegen vanaf Rotterdam. Vanaf deze luchthaven vertrekken er dagelijks vluchten naar London City Airport en Heathrow. Luchtvaartmaatschappij Cityjet vliegt naar City Airport en British Airways vliegt naar Heathrow. De vluchten vanaf Rotterdam naar Londen duurt een uur.

Eindhoven

Woon je niet ver van Eindhoven vandaan? Dan kun je vanaf Eindhoven Airport naar Londen vliegen. Dit kan met Ryanair. Je vliegt dan naar Stansted. De vlucht hier naar toe duurt ruim een uur.

Maastricht

Als je in het zuiden van het land woont, dan is het ook mogelijk om naar Londen te vliegen vanaf Maastricht airport. Ongeveer drie keer per week vertrekken er vluchten van Ryanair naar Stansted. De vliegreis duurt iets meer dan een uur.

Duitsland

Als je tegen de Duitse grens woont, dan kan je  goedkoop naar Londen vliegen vanaf Weeze Airport in Duitsland.

Weeze Airport

Weeze Airport ligt niet ver van Düsseldorf af. Bijna dagelijks vertrekken er vanaf deze luchthaven vluchten van Ryanair naar Stansted. De vlucht vanaf Weeze naar Londen Stansted duurt ongeveer een uur en tien minuten.

België

Je kunt ook vanaf België naar Londen vliegen. Dit is vooral gunstig als je tegen de Belgische grens woont. Vanaf Brussels Airport gaan er vluchten naar Londen.

Brussels Airport

Er vertrekken dagelijks vluchten vanaf Brussels Airport naar Londen Heathrow. Dit zijn vluchten van onder meer American Airlines, British Airways, Japan Airlines, Qantas Airlines, Brussels Airlines en Singapore Airlines. De vlucht vanaf Brussel naar Heathrow duurt ruim een uur en tien minuten.

Met de auto

Het is ook mogelijk om op een andere manier naar Londen te reizen. Zo kan je hier ook naar toe reizen met de auto. Op deze pagina lees je alles over reizen naar Londen met de auto.